Gazpacho
Ingrediënten:
Tomaten (65%),
Water,
Olijf olie (7%),
Komkommer (5%),
Groene paprika (2%),
wijn azijn,
knoflook,
zeezout.
Schik de tomaten even in kokend water, zodat je het velletje er gewoon af kan vegen.
De tomaten, het beetje water, de komkommer, de paprika, het beetje azijn ,de knoflook en het zout samen in de blender doen. Pureer het geheel maar niet te fijn zet het weg in de koelkast en serveer gekoeld.
——————————————————————————————
Gazpacho
Ingredients:
Tomatoes (65%),
water,
Olive oil (7%),
Cucumber (5%),
Green peppers (2%),
wine vinegar,
garlic,
sea salt.
Put the tomatoes in boiling water for 30 seconds or so, just long enough that you can wipe off the skin.
Now the tomatoes are peeled put them together with some water, the cucumber, the pepper, the vinegar, garlic and salt in a blender. Blend it all but not too much. It’s nice to still have a bit of structure. Once it’s mixed enough leave the soup in the fridge for a while, so it cools down. Serve chilled. Garnish with some parsley.